Més de trenta persones resolen dubtes sobre el Brexit a Sant Cugat del Vallès

La sortida del Regne Unit de la Unió Europa ha centrat bona part de la jornada, impartida per Albert García, expert en comerç internacional. “Al llarg d’aquest any es negociarà un tractat que definirà les condicions finals. Ja avancem que s’haurà de tenir en compte els valors del canvi de divisa i la importància que pren el sistema d’origen preferencial.” D’altra banda, les mostres comercials solen comportar unes implicacions duaneres que en moltes ocasions generen incidències i allarguen un tràmit. Albert García recorda que “No s’ha d’oblidar tota la normativa relativa a aquest tipus de producte, i tampoc s’ha d’obviar tota la informació que rebem o enviem a clients i proveïdors”.

La Tinenta d’Alcaldia de Promoció Econòmica, Ocupació, Empresa i Comerç de l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès ha obert la jornada i ha destacat que: “el progrés social va de la mà del progrés de les empreses. Des de l’Ajuntament estem oberts a la col·laboració amb empreses com Mail Boxes Etc. Airport per poder assolir objectius comuns. Sant Cugat és un pol d’atracció empresarial de primer ordre.

David Pugès, gerent del grup Mail Boxes Etc. Airport ha traslladat als assistents el missatge de “la importància de la cooperació i ajuda entre empreses del territori per assolir plegats els reptes de futur que es plantegen, com és el cas del Brexit.”

Sobre MBE Airport

El grup MBE Airport és format per 6 centres Mail Boxes Etc. Fundat al Prat de Llobregat l’any 2002, està especialitzat en enviaments internacionals i nacionals i la producción gràfica. Compta amb centres al Prat, Sant Cugat del Vallès, Rubí, Viladecans, Esplugues de Llobregat i Alcobendas.

Ir al contenido